söndag 4 mars 2012

Jag har fått en blogaward från AminaDet här är min första blogutmärkelse så det känns extra roligt. Det är Amina som har sidan montessorimaterial som har gett mig den. Tack så mycket.


Reglerna är följande:


1.Tacka den som gett dig utmärkelsen och länka till den sidan.
2. Välj fem bloggar som du vill ge utmärkelsen till och skriv ner varför du valt dem på din sida och skriv en kommentar på deras sida.
3. Hoppas att de skickar den vidare.


Det ska jag väl klara av. Mina bloggar som jag har valt är.


Följande bloggar vill jag ge utmärkelsen till:

countingcoconuts där Mari-Ann berättar hur hon hemskolar sina barn i Bermuda. Det är en mycket inspirerade hemsida med mycket tips och material som hon delar med sig gratis till sina läsare.Ourlittlemonkeys som berättar om Dawn och hennes familj. Hon delar sig av sitt liv med sin familj och har fina material som hon både delar med sig gratis och säljer för en liten summa. 


homeschoolescapade där Zelda beskriver hur hon hemskolar sina fyra barn och har mycket montessori material i sin undervisning. Det syns tydligt hur även de yngre barnen kan få nytta av de äldre barnens undervisning och hur de kan hjälpa och inspirera varandra. 


Ourworldwideclassroom är en blogg av Kylie om hur hon hemskolar sina barn i Australien. Det finns mycket att bli inspirerad av med material som hon delar med sig.


Mrs Lees kindergarten är en blogg där Mrs Lee delar med sig av sitt temaarbete. Jag har nyligen hittat dit och upptäckt att det finns mycket att bli inspirerad av. 


1 kommentar:

  1. Thank you for the award ~ that was very sweet of you!

    Dawn, from Our Little Monkeys

    SvaraRadera